Bier op?

Foodservice

Bij Café buurvrouw

Te Nieuw-Weerdinge

IJskoud & snel bezorgd of ophalen bij Café de Buurvrouw Te Nieuw-Weerdinge

Dé drankbezorger van Nieuw-Weerdinge/Valthermond .  Wij leveren eventuele  ijskoude dranken met een gemiddelde bezorgtijd van 60 min. Soms kan het voorkomen dat we net een bestelling aan het bezorgen zijn zodat de levertijd wat langer kan zijn. Bel met de chauffeur en je weet precies hoelang het kan gaan duren. Op telefoonnummer: 06-12282172.

De avondwinkel aan huis in Nieuw-Weerdinge en Valthermond en omstreken.
Is de drank op? Geen zin om te slepen met kratten of vergeten om naar de supermarkt te gaan? Maakt u zich geen zorgen!
Foodservice bezorgt Donderdag, Vrijdag, Zaterdag en Zondag ijskoud bier en andere dranken aan huis. Scroll naar beneden voor ons hele assortiment!
Bestellen kan vanaf €35,00 Bij bestellingen onder de €35,00 brengen wij  bezorgkosten in rekening.

Openingstijden:

Donderdag: 20:00 tot 00:00

Vrijdag: 20:00 tot 03:00

Zaterdag 16:00 tot 03:00

Zondag 15:00 tot 00:00

pinnen-ja-graag-logo

Bel:

Foodservice: wij verzorgen (en verzekeren) uw feestje van bier, wijn, fris en versnaperingen! Niet slepen met kratten, niks koud leggen bij de buurman,  100% zeker weten dat je genoeg hebt!? Overgebleven en niet aangebroken goederen en volle kratten bier nemen wij weer retour.

Dat kan bij “Foodservice”.

Wij verzorgen privé feestjes tot grote evenementen, Foodservice heeft alles in eigenbeheer en heeft een eigen wagenpark van 3x bestelauto tot een grote vrachtauto, 3x leveringsaanhanger, 3 koelaanhanger en 2 grote koelcontainers voor grote evenementen. Tevens kunnen wij u ook een mobiele bar bezorgen, Foodservice heeft er in totaal 40 stuks!!! Zoals u ziet, bij Foodservice bent U op het juiste adres.

BIER OP???? BEL ONS!  06-12 282 172

FEEST GROOT OF KLEIN, DAN MOET U BIJ FOODSERVICE ZIJN.

Vraag naar de voorwaarden 

Betalingen alleen via PIN